Plantenboulevard

Wist je dat wij een nieuwe plantenboulevard hebben? Centraal op ons tuincentrum hebben wij een nieuw concept gerealiseerd. Je vindt er ons bijzonder assortiment van solitaire bomen en struiken, echte eye-catchers voor in de tuin. Een deel van deze bomen zijn bij de kwekers speciaal door ons gemerkt, zodat de kwaliteit en vorm worden gegarandeerd. De planten worden op een sfeervolle manier gepresenteerd rondom een oude boerderij met 8.000 m2.

Het assortiment is divers en verandert gedurende het seizoen. Kom gerust eens langs in ons tuincentrum in Sint-Oedenrode, het groene hart van Noord-Brabant! Er staat altijd iemand voor je klaar voor professioneel advies. Door onze 35 jaar ervaring in tuinaanleg en –ontwerp kunnen wij je goed adviseren in de keuze voor bepaalde planten.

Adres en openingstijden

Een impressie van onze bijzondere planten

Plantenplein

Naast onze plantenboulevard hebben wij op onze locatie – aan de overkant van de boerderij – het plantenplein. Daar staan de bijzondere bomen en struiken van groot formaat in 100 tot 600 liter potten. Alles is voorzien van foto’s met daarbij bijzonderheden vermeld.