TUINAANLEG

Wil je een nieuwe tuin laten aanleggen of is het tijd om je tuin in een nieuw jasje te steken? Al sinds 1987 leggen wij de meest prachtige tuinen aan. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Bij Peppelhoeve vind je alles voor je tuin onder één dak: van ontwerp en tuinaanleg tot het nodige onderhoud. 

Tuin aan laten leggen 

Wie wordt er niet enthousiast van een nieuwe tuin in het vooruitzicht? Wij zeker, maar wij begrijpen ook als geen ander dat niet iedereen groene vingers heeft of de tijd heeft om zelf aan de slag te gaan. Er komt immers altijd meer bij tuinaanleg kijken dan je van tevoren had ingecalculeerd. Geen probleem! Onze hoveniers ontzorgen je graag van A tot Z. Zo kun je bij ons ook terecht voor overkappingen, tuinbestrating, metselwerk en het aanleggen van vijvers of terrassen. Voor al onze werkzaamheden maken wij gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen. 

Bezoek ons tuincentrum in Sint-Oedenrode

Wil je een tuin aanleggen of je huidige tuin nieuw leven inblazen? Wij denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoekje aan ons tuincentrum in Sint-Oedenrode. Onze hoveniers staan klaar met een kop koffie om samen met jou naar de mogelijkheden te kijken. Zien wij jou daar?

NEEM CONTACT OP
    Interesse in:*
    TuinaanlegTuinontwerpTuinonderhoudAnders