TUINAANLEG

Wilt u een tuin laten aanleggen? Of wilt u uw tuin vernieuwen? Al sinds 1987 leggen wij de meest prachtige tuinen aan. Bij ons kunt u terecht voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Dit doen wij voor zowel nieuw aan te leggen tuinen als renovatieprojecten en voor zowel particulieren als bedrijven.

Ook kunt u bij ons terecht voor bestrating, metselwerk en het plaatsen van een vijver, terras of overkapping. Voor al onze werkzaamheden maken wij gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen.

Alles voor uw tuin onder één dak!

Ons bedrijf is TuinKeur gecertificeerd! tuinkeur_logo

Wij bieden u de 5 zekerheden van TuinKeur.

Professionaliteit: Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.
Betrokkenheid: Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.
Vakbekwaamheid: Wij hebben veel vakkennis en kunnen u met raad en daad verder helpen.
Service: Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service.
Kwaliteit: Wij leveren goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.

Vragen over de aanleg van uw tuin?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee over uw tuin ontwerp, aanleg en onderhoud.

Neem contact op

Schetsadvies service voor uw tuin

Iedere zondag van 12.00 – 17.00 uur helpen wij u onder het genot van een kop koffie op weg met uw tuinwensen. Onze hovenier geeft persoonlijk tekst en uitleg.

[attractive_button link=”url:%2Ftuinen%2Ftuinschets-service%2F|||” font_color=”#ffffff” bg=”#ea0257″ radius=”0″ width=”215″ height=”35″ icon_on=”” hover_on=”Off”]Maak een afspraak[/attractive_button]