ACCESSOIRES

Naast een uitgebreid kledingassortiment, vind je in onze kledingwinkel ook een aantal stijlbepalende accessoires met landelijke inslag. Denk hierbij aan brillen, hoeden, sjaals, wandelstokken, etc. Wij verwelkomen je graag in onze winkel. Bij vragen kun je ook altijd contact met ons opnemen!

Of schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!


  f en l 1
  Hoeden Peppelhoeve
  Shawls bij Peppelhoeve

  BRILLEN

  HOEDEN

  SJAALS

  In ons assortiment vind je de fraaie leesbrillen van Frank and Lucie voor dames en heren.

  In onze collectie vind je hoeden en petten van wax, leer, vilt en canvas. Deze zijn van kwalitatieve merken als Jack Murphy, House of Ord, Hatland en Stetson. Zowel dames als heren kunnen bij ons terecht.

  Onze collectie bevat wollen sjaals in klassieke ruiten van Hanly en stoere gebreide wollen sjaals van Saint James en Roosenstein Wolke.

  Charles Buyers wandelstokken

  WANDELSTOKKEN

  We verkopen handgemaakte wandelstokken die naast functioneel ook zeer decoratief zijn.

  Schoenen buitenleven

  SCHOENEN

  Al lang in onze collectie: de comfortabele en praktische Blundstone schoenen uit Australië. Nieuw zijn de Dolomite vrijetijdsschoenen. Deze zijn waterproof en dus ideaal voor wandelingen in het Hollandse klimaat.

  Handschoenen

  HANDSCHOENEN

  In onze collectie: handschoenen en wanten in leer, fleece en gebreide materialen. Keuze uit de merken Laimbock, Stetson, Shepherd en Noble Wilde.

  Pantoffels

  PANTOFFELS

  Laarzen countrystyle

  LAARZEN

  Mutsen

  MUTSEN

  Bij ons kun je terecht voor handgemaakte vacht pantoffels van Shepherd uit Zweden. Er zijn verschillende modellen voor dames en heren.

  Voor ieder wat wils: rubberen regenlaarzen met vrolijke print van Joules en functionele regenlaarzen van Gumleaf.

  In ons aanbod vind je mutsen van wol, fleece en wax in diverse kleuren. Keuze uit de merken Saint James, Stetson, Jack Murphy en Irelands Eye. Voor zowel dames als heren.

  Lederwaren
  Zeepjes

  RIEMEN

  Met een fraaie lederen riem maken wij jouw outfit compleet.

  CADEAUARTIKELEN

  Fijne geurkaarsen van Vellutier en Greenleaf, heerlijke zeepjes van the English Soap Company en nog veel meer. Leuk om te geven en te krijgen! Altijd een passend cadeau.