ACCESSOIRES

Naast een uitgebreid kledingassortiment, vind je in onze kledingwinkel ook een aantal stijlbepalende accessoires met landelijke inslag. Denk hierbij aan brillen, hoeden, sjaals, wandelstokken, etc. Wij verwelkomen je graag in onze winkel. Bij vragen kun je ook altijd contact met ons opnemen!

 

Bril
Hoeden Peppelhoeve
Shawls bij Peppelhoeve

BRILLEN

HOEDEN

SJAALS

In ons assortiment vind je leesbrillen met een uniek motief die perfect passen bij een landelijke kledingstijl.

In onze collectie vind je hoeden en petten van wax, leer, vilt en canvas. Deze zijn van kwalitatieve merken als Jack Murphy, Hatland en Stetson. Zowel dames als heren kunnen bij ons terecht.

Onze collectie bevat wollen sjaals in klassieke ruiten van Hanly en stoere gebreide wollen sjaals van Saint James, Scarf Company en Roosenstein Wolke.

Charles Buyers wandelstokken

WANDELSTOKKEN

We verkopen handgemaakte wandelstokken die naast functioneel ook zeer decoratief zijn.

Schoenen buitenleven

SCHOENEN

Al lang in onze collectie: de comfortabele en praktische Blundstone schoenen uit Australië. Nieuw zijn de Dolomite vrijetijdsschoenen. Deze zijn waterproof en dus ideaal voor wandelingen in het Hollandse klimaat.

Handschoenen

HANDSCHOENEN

In onze collectie: handschoenen en wanten in leer, fleece en gebreide materialen. Keuze uit de merken Laimbock, Stetson, Shepherd en Noble Wilde.

Pantoffels

PANTOFFELS

Laarzen countrystyle

LAARZEN

Mutsen

MUTSEN

Bij ons kun je terecht voor handgemaakte vacht pantoffels van Shepherd uit Zweden. Er zijn verschillende modellen voor dames en heren.

Voor ieder wat wils: rubberen regenlaarzen met vrolijke print van Joules en functionele regenlaarzen van Gumleaf.

In ons aanbod vind je mutsen van wol, fleece en wax in diverse kleuren. Keuze uit de merken Saint James, Stetson, Jack Murphy en Irelands Eye. Voor zowel dames als heren.

Lederwaren
Zeepjes

RIEMEN

Met een fraaie lederen riem maken wij jouw outfit compleet.

CADEAUARTIKELEN

Fijne geurkaarsen van Woodwick en Greenleaf, heerlijke zeepjes van Soaps and Gifts en nog veel meer. Leuk om te geven en te krijgen! Altijd een passend cadeau.