ACCESSOIRES

Naast een uitgebreid kledingassortiment, vind je in onze kledingwinkel ook een aantal stijlbepalende accessoires met landelijke inslag. Denk hierbij aan brillen, hoeden, sjaals, wandelstokken, etc. Wij verwelkomen je graag in onze winkel. >>Contact

Bril

BRILLEN

Leesbrillen met een uniek motief en passend bij een landelijke kledingstijl vind je in het assortiment van Peppelhoeve. Kom eens langs om ons complete assortiment te bekijken.

HOEDEN

In onze collectie hoeden en petten van wax, leer, vilt en canvas van Jack Murphy, Hatland en Stetson. Voor dames en heren.

Hoeden Peppelhoeve
Shawls bij Peppelhoeve

SJAWLS

Wollen sjaals in klassieke ruiten van Hanly en stoere gebreide wollen sjaals van Saint James, Scarf Company en Roosenstein Wolke.

WANDELSTOKKEN

Handgemaakte wandelstokken, functioneel en zeer decoratief.

Charles Buyers wandelstokken
Schoenen buitenleven

SCHOENEN

Uit Australie de Blundstone shoenen, comfortabel en praktisch. En nieuwe in onze collectie Dolomite met waterproof vrijetijds schoenen. Zeer geschikt voor wandelingen in het hollandse klimaat.

HANDSCHOENEN

In onze collectie: handschoenen en wanten in leer, fleece en gebreide materialen van Jack Murphy, Stetson, Shepherd en Vedoneire.

Handschoenen
Pantoffels

PANTOFFELS

Handgemaakte vacht pantoffels van Shepherd uit Zweden. Verschillende modellen voor dames en heren.

LAARZEN

Rubber regenlaarzen met vrolijke print van Joules en functionele Gumleaf laarzen.

Laarzen countrystyle
Mutsen

MUTSEN

Mutsen van wol, fleece en wax in diverse kleuren voor dames en heren van Saint James, Stetson, Jack Murphy en Irelands Eye.

RIEMEN

Met een fraaie lederen riemen maken wij jouw outfit compleet.

Lederwaren
Zeepjes

CADEAU ARTIKELEN

Fijne geurkaarsen van Woodwick en Greenleaf, heerlijke zeepjes van Soaps and Gifts en nog veel meer. Leuk om te geven en te krijgen! Altijd een passend cadeau.