Tuinen

Al ruim 30 jaar creëren wij prachtige tuinen. Ook zijn wij ú graag van dienst op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Onze tuinarchitect en team van professionele hoveniers staan alle seizoenen voor u klaar! >>Contact

TUINONTWERP

Door onze jarenlange ervaring in tuinontwerp, weten wij goed wat wél en niet werkt. Wij kunnen u talloze voorbeelden laten zien variërend van moderne tuinen tot klassieke tuinen, wilde tuinen of juist Oosterse tuinen. Maar ook denken wij na over passende accessoires en geschikte planten voor uw situatie.

MEER INFORMATIE

TUINAANLEG

Met passie voor het vak en oog voor detail leggen wij al sinds 1987 de meest prachtige tuinen aan. Wij hebben niet alleen expertise in tuinaanleg, maar ook kunt u bij ons terecht voor bestrating, metselwerk, vijveraanleg en het plaatsen van terras of overkapping.

MEER INFORMATIE

TUINONDERHOUD

Wilt u vooral genieten van uw tuin zonder er veel werk aan te hebben? Onze vakkundige hoveniers doen het onderhoud van uw tuin graag voor u en zorgen voor optimale groei en bloei van uw planten. Zodat u heerlijk kan genieten van uw tuin.

MEER INFORMATIE