Tuinen

Al ruim 30 jaar creëren wij prachtige tuinen. Ook zijn wij je graag van dienst op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Onze tuinarchitect en team van professionele hoveniers staan alle seizoenen voor je klaar! 

TUINONTWERP

Tuin laten ontwerpen Sint-Oedenrode

Door onze jarenlange ervaring in tuinontwerp, weten wij goed wat wél en niet werkt. Wij kunnen talloze voorbeelden laten zien variërend van moderne tuinen tot klassieke tuinen, wilde tuinen of juist Oosterse tuinen. Maar ook denken wij na over passende accessoires en geschikte planten voor jouw situatie.

NAAR TUINONTWERP

TUINAANLEG

Met passie voor het vak en oog voor detail leggen wij al sinds 1987 de meest prachtige tuinen aan. Wij hebben niet alleen expertise in tuinaanleg, maar je kunt ook bij ons terecht voor bestrating, metselwerk, vijveraanleg en het plaatsen van terras of overkapping.

NAAR TUINAANLEG

TUINONDERHOUD

Tuinonderhoud

Vooral genieten van je tuin zonder er veel werk aan te hebben? Onze vakkundige hoveniers doen het onderhoud van jouw tuin en zorgen voor optimale groei en bloei van alle planten, zodat jij heerlijk kan genieten van de tuin.

NAAR TUINONDERHOUD

Ons bedrijf is TuinKeur gecertificeerd! tuinkeur_logo

Wij bieden de 5 zekerheden van TuinKeur.

Professionaliteit: Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet je zeker dat wij professioneel te werk gaan en je niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.
Betrokkenheid: Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.
Vakbekwaamheid: Wij hebben veel vakkennis en kunnen je met raad en daad verder helpen.
Service: Wij houden ons aan onze afspraken en leveren optimale en complete service.
Kwaliteit: Wij leveren goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om jouw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.