TUINONTWERP

Tuinarchitect Albert Sanders is de creatieve man achter de stijlvolle tuinontwerpen. Met zijn ervaring en gevoel voor ruimte en sfeer kan hij uw wensen uitstekend vertalen in uitvoerbare ideeën. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw situatie en budget. Samen komen we tot een goed doordacht plan en creatief ontwerp als basis voor uw nieuwe tuin.

Door onze jarenlange ervaring in tuinontwerp, weten wij goed wat wél en niet werkt. Wij kunnen u talloze voorbeelden laten zien variërend van moderne tuinen tot klassieke tuinen, wilde tuinen of juist Oosterse tuinen. Maar ook denken wij na over passende accessoires en geschikte planten voor uw situatie.

Ons bedrijf is TuinKeur gecertificeerd! tuinkeur_logo

Wij bieden u de 5 zekerheden van TuinKeur.

Professionaliteit: Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.
Betrokkenheid: Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.
Vakbekwaamheid: Wij hebben veel vakkennis en kunnen u met raad en daad verder helpen.
Service: Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service.
Kwaliteit: Wij leveren goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.

Schetsadvies service voor uw tuin

Iedere zondag van 12.00 – 17.00 uur helpen wij u onder het genot van een kop koffie op weg met uw tuinwensen. Onze hovenier geeft persoonlijk tekst en uitleg.

[attractive_button link=”url:%2Ftuinen%2Ftuinschets-service%2F|||” font_color=”#ffffff” bg=”#ea0257″ radius=”0″ width=”215″ height=”35″ icon_on=”” hover_on=”Off”]Maak een afspraak[/attractive_button]


Of bent u op zoek naar inspiratie voor uw tuinontwerp? Bekijk dan eens onze projecten.

Bekijk onze projecten