TUINONTWERP

Door onze jarenlange ervaring in tuinontwerpen in Sint-Oedenrode en omgeving weten wij heel goed wat wel en niet werkt. Dankzij deze ervaring en het gevoel voor ruimte en sfeer kunnen wij jouw wensen uitstekend vertalen in uitvoerbare ideeën. Uiteraard houden wij hierbij rekening met jouw situatie, wensen en budget. 

Tuinontwerp laten maken 

Wij komen graag samen met jou tot een goed doordacht plan en creatief tuinontwerp als basis voor je nieuwe tuin! Om inspiratie op te doen, kunnen wij tal van voorbeelden laten zien. Of je voorkeur nu uitgaat naar een klassieke of moderne tuin, of als je liever meer de Oosterse kant op wilt, wij ontwerpen voor jou de tuin die je voor je ogen hebt. Hierbij denken we ook na over passende accessoires en geschikte planten.

Vrijblijvende afspraak inplannen

Wil jij een tuinontwerp laten maken en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw tuin? Neem vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoekje aan ons tuincentrum in Sint-Oedenrode. Iedere zondag ben je hier van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom. Onder het genot van een kop koffie brainstormen we graag samen met jou over je tuinwensen. Onze hovenier geeft persoonlijk tekst en uitleg.

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE VOOR JOUW TUINONTWERP?

Bekijk onze projecten

NEEM CONTACT OP
    Interesse in:*
    TuinaanlegTuinontwerpTuinonderhoudAnders