TUINONDERHOUD

Voor optimale groei en bloei van je planten is tuinonderhoud ontzettend belangrijk. Onze vakbekwame hoveniers ontzorgen je hier graag bij. Met name bij pas aangelegde tuinen is vakkundig tuinonderhoud geen overbodige luxe. Hiervoor ben je bij Peppelhoeve aan het juiste adres. Wij hebben de nodige plantenkennis, ervaring én groen vingers!

Tuinonderhoud Sint-Oedenrode en omgeving

Zelf het gras maaien of onkruid wieden, is iets wat de meeste mensen zelf goed onder de knie hebben. Het effectief onderhouden van een tuin vergt echter de nodige kennis, tijd en ervaring. Onze hoveniers onderhouden je tuin met plezier, zodat deze er netjes en verzorgd blijft uitzien. Wij ondersteunen onder andere bij:

  • Verjongingssnoei van heesters
  • Vormsnoei van bomen
  • Zomersnoei van vaste planten
  • Tijdig constateren van ziektes, plagen en schimmels bij buxus, struiken en bomen

Onderhoudsplan op maat

Wij kunnen het tuinonderhoud zo vaak als je wenst inplannen. Vind je het fijn om zelf bepaalde werkzaamheden te doen, zoals maaiwerk en onkruid wieden? Geen probleem! In dat geval maken wij een onderhoudsplan op maat voor de overige werkzaamheden. Uiteraard is het ook mogelijk het onderhoud volledig bij ons uit te besteden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact op
    Interesse in:*
    TuinaanlegTuinontwerpTuinonderhoudAnders