TUINONDERHOUD

De vakbekwame hoveniers van Peppelhoeve ontzorgen u met tuinonderhoud. Vooral uw pas aangelegde tuin heeft vakkundig onderhoud nodig voor optimale groei en bloei van uw planten. Wij hebben hiervoor de nodige plantenkennis, ervaring én groene vingers!

Effectief tuinonderhoud vergt de nodige plantenkennis, tijd en ervaring. Zelf het gras maaien en onkruid wieden is voor de meeste tuinbezitters heel goed te doen. Maar bijvoorbeeld verjongingssnoei van heesters, vormsnoei van bomen, zomersnoei van vaste planten en het tijdig constateren van ziektes, plagen en schimmel bij buxus, struiken en bomen vraagt de nodige expertise. Onze tuinmannen kunnen u ontzorgen bij al het onderhoud van de tuin om uw tuin mooi, netjes en verzorgd te houden.

Wij kunnen het onderhoud zo vaak doen als u wilt. Wilt u zelf wel bepaalde werkzaamheden doen, zoals bijvoorbeeld het maaiwerk of onkruid wieden? Dan maken wij voor u een onderhoudsplan op maat voor de overige onderhoudswerkzaamheden. Uiteraard is het ook mogelijk om het onderhoud volledig uit handen te geven.

Neem contact op

Meer weten over tuinonderhoud? Of wilt u een offerte aanvragen?

Contact

Ons bedrijf is TuinKeur gecertificeerd! tuinkeur_logo

Wij bieden u de 5 zekerheden van TuinKeur.

Professionaliteit: Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.
Betrokkenheid: Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.
Vakbekwaamheid: Wij hebben veel vakkennis en kunnen u met raad en daad verder helpen.
Service: Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service.
Kwaliteit: Wij leveren goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.