Boerderijtuin van A tot Z

Onze aanpak

  1. Met mobiele kraan grondwerk verrichten voorbereiden straatwerk. Met trilplaat zandbed verdichten en oude gebakken klinkertjes verwerken.
  2. Profielen gesteld, voorbereiden metselwerk voor de ronde keermuur.
  3. Keermuur, pilasters van oude Bokrijk stenen gerealiseerd. Op de achtergrond een gemetselde muur van tufsteen met afdekplaten van hardsteen.
  4. Paden bestraat met oude waalformaat gebakken klinkertjes, op de achtergrond stapelmuur van tufsteen, voorbereiden vijverfolie leggen.
  5. Epdm vijverfolie verwerken in de vijver en folie delen aan elkaar verlijmen.
  1. Vijver met rand beschoeiing afgewerkt. Straatwerk, half verharding en grondwerk gereed. Solitaire bomen en struiken geplant.
  2. Frame Douglas houten overkapping gereed, straatwerk van gebakken klinkers en hardsteen afgewerkt.
  3. Open haard gemetseld met Bokrijk metselstenen, vlonders in de overkapping van oude steenschotten, detail poertje met paal.
  4. Overkapping met inpandig schuurtje afgetimmerd, ramen van melkglas (veiligheidsglas) geplaatst.
  5. Het resultaat na een jaar na de realisatie van tuin en overkapping. Door het gebruik van volwassen planten is er direct een fraaie sfeer en beleving.

Categorie: Landelijke tuin

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met Peppelhoeve op. Wij denken graag met u mee over uw tuin ontwerp, aanleg en/of onderhoud.

Bent u geïnspireerd geraakt door één van onze projecten en wilt u ook uw tuin laten behandelen door Peppelhoeve? Vraag dan direct een offerte aan.

Share: