Landelijke groene tuin

Onze aanpak

  1. Achter in de tuin een bijgebouw van Douglas hout, met buitenhaard, spa en lounge banken, royaal gazon met solitair moerbei boom en een natuurlijke vijver.
  2. Terras van hardsteen tegels van 80 x 80 cm gecombineerd met gebakken klinkers, omsloten door Taxus hagen en 4 platanen in dakvorm.
  3. Detail van vijver met randafwerking van azobe beschoeiing latten, oversteek in de vijver gemaakt van kalk keien als stapsteen, gazon tot aan de vijverrand en dolomiet als half verharding.
  4. Looppaden van oude gebakken waalformaat klinkers, muur gemetseld van tufsteen en oude Bokrijk stenen.
  5. Muur gemetseld van tufsteen met hardsteen afdekplaat, meerstammige beuk met half verharding, decoratieve kruiken met een kunstwerk op een meerpaal als sokkel.
  6. Detail van het gebouw achterin de tuin, inpandig schuurtje, hardsteen tegels met gebakken klinkers, oude steenschotten met een moderne tuintafel van Eik met staal.
  7. Pilasters en muur van oude Bokrijk stenen, trappen partij van hardsteen. Op de achtergrond Buxus landschap met half verharding van grijze split, cortenstaal buitenhaard en Liquidambar boom dakvorm.

Categorie: Landelijke tuinen

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met Peppelhoeve op. Wij denken graag met u mee over uw tuin ontwerp, aanleg en/of onderhoud.

Bent u geïnspireerd geraakt door één van onze projecten en wilt u ook uw tuin laten behandelen door Peppelhoeve? Vraag dan direct een offerte aan.

Share: